Våra tjänster

Våra tjänster

Vi erbjuder formsprutning av de flesta konstruktionsplaster.  Efterbearbetning såsom montering, ultraljudssvetsning, tampotryck, märkning och paketering.

Formsprutning

Våra formsprutor har en låskraft från 40 till 560 ton. Flera av maskinerna är högt automatiserade och de kan producera detaljer med en vikt på upp till 2 kg. Vi utför ingjutning av detaljer såsom muttrar, fjädrar och lager för att minimera eftertempo. I produktionscellerna har vi även etikettskrivare integrerat för exempelvis EAN-kodning av detaljerna.

Montering

Vi hjälper flera av våra kunder med delmontage alternativt att färdigställa den formsprutade plastdetaljen till en färdig produkt för leverans direkt till slutkund.  Montering och packning utförs både i automatiserade processer och manuellt beroende på komplexitet och volym.

Ultraljudssvetsning erbjuder vi som sammanfogningsteknik mellan två olika plastdetaljer.

Tampotryckning

Vi utför tampotryck på flera plastdetaljer. Vare sig det gäller er logga eller annan text. Detta är en kostnadseffektiv märkmetod.

Formverktyg

Vi har ett nära samarbete med svenska och utländska verktygstillverkare för att säkerställa en trygg och kostnadseffektiv framtagning av ert formverktyg.

Är du intresserad utav våra tjänster?

Telefon


0325-431 60